1. 12. 2014 - Články -> Linka duševní tísně

Na Linku duševní tísně se obrací klienti s různými problémy, jejichž řešení je vždy možné. Dnes Vám nabízíme příběh partnersky neuspokojivého vztahu:

Muž 43 let, středoškolák. Na Linku duševní tísně se obrátil v rámci internetového poradenství, protože jak sám píše, zavolat zatím nenašel odvahu.
Žije v manželství 19 let, dvě dcery již studují mimo domov, a on pociťuje ve vztahu prázdnotu. Nedokáže ani popsat, jak hodnotí svůj současný život, alenejvíce popisuje stereotyp a zabíjení času po návratu ze zaměstnání. Rád by našel smysl života ve společných aktivitách, na které díky péči o rodinu nebyl čas, ani finanční prostředky. Manželka je však odmítá, přichází unavená z úřadu a jedinou společnou aktivitou je sledování televize. Víkend je ve znamení úklidu a lelkování.Muž chce začít znovu sportovat, trávit se ženou víc času, cestovat… partnerská pasivita ho ubíjí.
Hledá cestu, jak z problému ven a věří, že Linka duševní tísně mu může ukázat cestu nápravy.
I Vy znáte stejný pocit syndromu prázdného hnízda? Pak neotálejte a využijte služeb Linky duševní tísně na čísle 476 701 444, skype kontakt ldt.most a nebo internetové poradenství www.ldt.most@seznam.cz

Článek uveřejněn na FB Linka Duševní Tísně dne 30.5.2014