1. 12. 2014 - Články -> Linka duševní tísně

Na Linku duševní tísně se obrací klienti s různými problémy, jejichž řešení je vždy možné. Dnešní téma je odhalená nevěra partnera.

Žena středních let z Karlovarského kraje. Na Linku duševní tísně se obrátila v rámci internetového poradenství.

Popisuje své manželství, ve kterém po 24 letech došlo k změně chování manžela. Začal se více zdržovat mimo domov, změnil se v názorech na chod rodiny, několikrát jej přistihla ,,s pracovním telefonátem“, přesto že vždy tvrdil, že práci si domů tahat nebude.

Jejich vztah ochladl, žijí spíše vedle sebe, než spolu. Vnímala celou situaci nejprve jako přirozený vývoj dlouhodobého manželství, ale pak jí kamarádka řekla, že viděla manžela na parkovišti v autě s jakousi ženou. Manžel zapíral, začala si však více všímat jeho chování. Vše jí utvrdilo ve chvíli, kdy jí v noci cinkla sms od manžela, která zjevně nebyla určena jí… manžel v hádce přiznal, že někoho má. Žena vlastně neví, co dál. Dle jejího mailu se v ní mísí pocit vzteku, bezmoci, touhy po pomstě a smutku z jeho zrady. Jak dál? Co má dělat, jak celou situaci zvládnout? Je zoufalá, podvedená a s pocitem nenávisti vůči manželovi a té cizí ženě.

Umíte si představit pocity z odhalené nevěry? Nebo jste se do podobné situace dostali sami? Pokud Vy prožíváte podobný příběh, neváhejte a využijte náš NONSTOP provoz Linky duševní tísně na čísle 476 701 444, skype kontakt ldt.most anebo internetové poradenství ldt.most@seznam.cz.

Článek zveřejněn na FB Linka Duševní Tísně dne 5.8.2014